Златибор и Чајетина су се суочили са јаким снежним падавинама, али су успели да одрже путне мреже и улице проходним. У томе су помогли радници који су били ангажовани на чишћењу снега. Два трактора и три крамера била су активна током целог дана и ноћи, како би се снег уклонио са путева и улица. Прилази јавним институцијама и објектима од интереса такође су били очишћени, како би се обезбедио несметан приступ тим објектима.

Иако су путеви и улице углавном проходни, возачима се саветује да буду посебно опрезни током вожње, с обзиром на присуство снега и леда који могу учинити пут клизавим и отежати управљање возилом. Важно је да возачи прилагоде брзину условима пута и користе адекватну опрему, како би избегли нежељене ситуације.

Укупно гледано, ЈКП Водовод Златибор и КЈП Златибор су се успешно носили са обилним снежним падавинама, захваљујући пажљивој припреми и ангажману надлежних органа. Возачи и грађани би требало да буду свесни тешких услова и да се прилагоде ситуацији како би избегли нежељене ситуације.

(Вест објављена дана 27.02.2023. године)