Поштовани суграђани и суграђанке,

У периоду од 20. октобра 2022. до 20. новембра 2022. године општина Чајетина спроводи испитивање задовољства корисника комуналним услугама. Овим испитивањем биће обухваћене услуге сакупљања и одлагања комуналног отпада и одржавања комуналне хигијене (које пружа КЈП „Златибор“ Чајетина), услуге снабдевања пијаћом водом и одвођења отпадних вода (које пужа ЈКП „Водовод Златибор“ Чајетина), као и услуге превоза путника (које пружа ЈП „Голд гондола“ Златибор).

Позивамо Вас да попуните упитник који можете преузети на наплатним местима КЈП „Златибор“ и ЈКП „Водовод Златибор“, на почетној станици ЈП ,,Голд гондола“ (билетарници), на Инфо центру општине Чајетина,  у пословним просторијама Комуналне милиције на Златибору, и исте оставите на поменутим местима. Упитник можете попунити и електронским путем на званичном веб сајту оптшине (www.cajetina.org.rs), на сајтовима комуналних предузећа (www.kjpzlatibor.rs), (www.vodovod-zlatibor.org), (www.goldgondola.rs),  као и на Фејсбук страницама поменутих предузећа.

Кроз ово испитивање желимо да чујемо Ваше мишљење о квалитету поменутих услуга и унапредимо комуникацију између грађана, општине и јавних предузећа. Упитник је анониман и подаци ће бити коришћени искључиво за унапређење комуналних услуга.

Уколико су Вам потребне додатне информације, пишите нам на имејл: info@kjpzlatibor.rs.   

УПИТНИК

Хвала вам што учествујете у овом испитивању!

(Вест постављена дана 21. октобра 2022. године)