Водовод Златибор – сезона радова у пуном јеку, а помажу и временске прилике

Водовод Златибор – сезона радова у пуном јеку, а помажу и временске прилике

Водовод Златибор – сезона радова у пуном јеку, а помажу и временске прилике

Тренутна вредност потписаних уговора између Општине Чајетина и ЈКП „Водовод Златибор“ о реализацији послова на водоводној и канализационој мрежи износи 42 милиона динара. Међу ове послове спада и стављање у функцију постројења за препумпавање отпадних вода на Златибору на којем се тренутно изводе завршни радови.

Са почетком грађевинске сезоне ЈКП „Вововод“ је завршило реконструкцију водоводне мреже у Бадњи-долу у Чајетини заменивши старе дотрајале цеви новим. И на Златибору је, на неколико места, извршена замена цеви, а урађена је и кишна канализација у насељу 25. мај.

Такође је урађено спајање канализационог крака од Палисада до предузећа „Металопластика“. Ради се и на завршетку постројења за препумпавање отпадних вода у насељу Зова.

vodovod 1„Остало је још само да се положи кабл и да се заврши са фасадом. У периоду од десетак дана биће све урађено да може да се пусти у функцију добијањем адекватних сагласности од пројектанта и Општине“, рекао је за ТВ Чајетина директор ЈКП „Водовод Златибор“, Раде Јовановић. „Радимо тренутно и на продужетку водоводног крака од Церова ка Кривој Реци и то ка засеоцима Ивановићи и Бојовићи. Потом ћемо ширити мрежу ка Зечевићима и Курћубићима, а затим ка центру Криве Реке“. У Чајетини ће се наставити радови на замени старих водоводних цеви, а што се тиче канализације, биће решен проблем кварова на старој мрежи код Дома здравља где је корење дрвећа оштетило цеви.

Ове године, намера ЈКП „Водовод“ је да прошири водоводну и канализациону мрежу у насељу Зова, што је веома битно и за општину која ће овим путем доћи до значајних новчаних средстава наплатом комуналног опремања. Такође ће се проширити водоводна мрежа на Тић –пољу ка новом насељу „Јелена Анжујска“ и наставити канализациони крак уз поток Обудојевица. Насатвљају се и реконструкције месних водовода.

извод: www.zlatiborpress.rs

 


There are many unlawful people who attempt to sell some production of a bad quality, not only replica watches sale. To determine the lawfulness of these operations you can find some online News on replica watches sale resources related to that problem. You ought to understand that you buy some replica watches, so do not think that it will excellently work for hundred years. rolex replica sale are known for their design and outstanding quality and it is the dream of many to wear it on the wrist and flaunt it in style. The name rolex replica sale itself conjures up an image of grandeur and class and they have fascinated people all over the world with their appearance, exclusive mechanism and precision in timing. Among the major rolex replica sale brands, Rolex holds a very important position for its lovely designs and superior quality.